SÄLJA
SÄLJA

Sälja.

Skicka en kort beskrivning och bilder till 


Vänligen uppge ditt namn och telefonnummer i mailet

Värdering

När du väljer att sälja hos oss värderar vi först ditt föremål och bedömer om det kommer kunna säljas hos oss. Enklare än så blir det inte. Gör det direkt här via mejl eller kom in till auktionsverket och få värdering på plats. Det är helt konstnadsfritt.

Hur går allt till?

Värdering.

Kontakta oss via e-post, telefon eller besök vår lokal och berätta vad du funderar på att sälja. Om du väljer e-post uppskattar vi bra bilder från alla håll och kanter, om det så finns eventuella stämplar/signaturer. Vi utför kostnadsfria värderingar på plats i vår lokal och kostnadsfria hembesök. Gäller ditt ärende större delar av ett hem, arvskifte eller särskilda samlingar vill vi gärna att ni kontaktar oss för tidsbokning.

Inlämning.

När du har bestämt dig för att sälja kommer du in med dina objekt till oss. Vi fastställer en värdering och skriver sedan ett kontrakt för en kommande försäljning. Vi påbörjar arbetet i turordning med fotografering, katalogisering, publicering och marknadsföring. Därefter ligger dina objekt ute på www.auctionet.com och kan beskådas av hundratusentals potentiella kunder.

Utbetalning.

Efter en avslutad auktion kommer en kommittentavräkning skickas via e-post. Utbetalning sker normalt 20 dagar efter avslutad auktion, förutsatt att köparen betalat varan.

Om du har anlitat oss för transport kommer denna kostnad dras av från din försäljning.

Inlämning & utlämning i auktionsverk

 

Måndag 11-19:00

Tisdag 11-17:00

Onsdag 11-17:00

 

Rönningevägen 4

82434 HUDIKSVALL

Vi erbjuder transport med paketleverans eller till ett av Auctionet-utlämningsställen.

Pris varierar per föremål.

© Copyright. All Rights Reserved.

Leveranstid

3-8 veckor.